Uusi kausi, uudet kujeet

16.08.2015 19:55

Loma päättyi. Paluu arkeen niin työn kuin harrastamisenkin suhteen tapahtui vauhdikkaasti. Hieman menoa jarrutti vielä jalassani oleva plantaarifaskiitti, joka äityi todella kipeäksi loman aikana. Nyt sitä hoidetaan osteopaatilla, joten eiköhän jalka ole täysin kunnossa kun treeni- ja kisakausi pääsee kunnolla vauhtiin. En ole siis pystynyt juoksemaan lenkkejä ja joutunut vaan olemaan rauhassa. Pystyttiinpä keskittymään lähtötreeneihin ja siinä tapahtuikin paljon edistystä viikkojen kuluessa eteenpäin. Viimeisillä lomaviikoilla pääsimme treenimään lähtöjä hallille. 

Kauden alkaessa jalka alkaa olla jo paremmassa kunnossa ja sain luvan treenata aksaa.  Pitkät juoksulenkit ovat edelleen kiellettyjä, mutta helpotus on, että saamme tehdä lajiharkkaa ja kisata. Olen loman jälkeen todella motivoitunut ja innostunut! Parin viikon päästä saan uuden saliohjelman ja samalla toivon pääseväni taas pian juoksemaan, jolloin päästään taas täysin hommiin.

Uusi kausi on täynnä kaikkea jännittävää. Pääsimme seuran valmennusryhmään ja meidät valittiin kahteen todella hienoon valmennusprojektiin.  Mulla on todellakin sellainen tunne, että tästä kaudesta tulee huisia!  Paljon työtä edessä, mutta tavoitteet tarkkana mielessä.

"Treeniburnoutista" selvittiin siis vain ja ainoastaan pitämällä pakkotaukoa. Emme käyneet hallilla kolmeen viikkoon. Treenikoneistoa oli todella vaikea pysäyttää. Mutta minulla oli tietous,  ettei muuta mahdollisuutta ole, jos haluan nauttia lajista vielä pidempäänkin. Viime kaudella tehtiin paljon ja omien treenien lisäksi koulutin ja tein muitakin seuran hommia. Taukoa oli saatava!! 
Yhteystiedot

Agikiitäjä Kyran marjo.viljamaa@gmail.com